En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne düz panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İnsanların toplanmış olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün bünyelarda yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur ve ısı, alaz üzere yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı nöbet otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek zorla ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış yangın kapısı bapsı yapım edebiliriz.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta selim açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan bütün değteamülkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile emeklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının üstı rabıta son sıcaklıkölçer farklı eder skalasına sahiptir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın yahut müstacel vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların taçı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Binalarda belli başlı standartlarda görev alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page